Kerti szegély, ágyásszegély

Kerti szegély lerakása

Bízza a kerti szegély tervezését és kivitelezését megbízható és tapasztalt szakemberre!

Húzza meg a határokat kertjében is, és gondoskodjon udvara hosszantartó szépségéről. A kerti szegélyekkel utakat, kapubeállókat alakíthat ki, teraszokat, virágágyásokat határolhat. Megelőzheti a bosszantó vízmosásokat, és pocsolyákat, valamint biztosíthatja, hogy a virágok alatt megbújó faháncs biztosan megfelelő helyen maradjon nagyobb szél esetén is. Segítünk Önnek, hogy a kerti szegély lerakás gyorsan és igényese megvalósuljon.

Ágyásszegély lerakása

Szakértő kezekben az ágyásszegély lerakása nem telik sok időbe, és az eredmény is minőségi lesz. Mi a Durucz kertnél azért dolgozunk, hogy Ön mielőbb élvezhesse rendezett kertje kényelmét és szépségét.

Tervezze meg velünk kertjét

A kerti szegélyek kialakításához fontos, hogy pontosan ismerje leendő kertje elrendezését. Bízza ránk a tervezést is, hogy az eredménnyel maradéktalanul elégedett legyen.

Válassza ki megfelelő színt

Álmodja meg, hogy milyen színű és stílusú kerti szegélyt szeretne kertjébe, mi pedig gondoskodunk annak beszerzéséről.

Élvezze gyönyörű kertjét

És végül a legfontosabb lépés: Ön. Pihenjen meg gyönyörű ágyásszegéllyel díszített kertjében, és élvezze otthona nyugalmát.

Gyakori kérdések a kerti szegélyekkel kapcsolatban

Igyekszünk mindenben segíteni Önnek, így megválaszoljuk a leggyakoribb kérdéseket a kerti szegéllyel kapcsolatban.

Gyepszegély

A kertek ékköve a csodálatosan zöldellő gyep, aminek töretlen szépségét nem könnyű megőrizni. Erre szolgál a gyepszegély, ami észrevétlenül biztosítja a füves terület védelmét.

Gyepszegély ötletek

Ahány ház, annyi… ötlet. A kerttervezés szépsége, hogy nincsen két ugyanolyan kert, velünk pedig könnyedén megvalósíthatja egyedi ötleteit is. Ha pedig elakadt a tervezésben, bízza szakértő kezekre, írjon nekünk és segítünk!

Ágyásszegély

Legyen szó zöldség-, gyümölcs-, vagy virágágyásról, fontos, hogy kertjében biztonságos, elhatárolt terület legyen erre a célra. Legyen igényes az ágyásszegély is, ami tükrözi otthona szépségét.

Ágyásszegély ötletek

Az ágyásszegélyek területén is széles választékot biztosítunk, hogy megtalálhassa a személyre szabott megoldását. Örömmel segítünk Önnek, így egészen biztosan a megfelelő ágyásszegéllyel lesz gazdagabb kertje.

Kerti út szegély

A kerti utak biztosítják az udvar védelmét és szépségét. Nem mindegy, hogy az azt övező szegély mennyire illeszkedik a kert teljes arculatához. A tökéletes megoldás nem elérhetetlen, velünk pedig egészen biztosan nem!

Kerti út szegély ötletek

Nehéz eligazodni a széles választékban. Ötleteket meríthet az internetről, ismerősitől is, vagy bízhatja szakemberekre, vagyis ránk. Biztosítjuk, hogy sok éves tapasztalatunk Önnek sem okoz majd csalódást!

Kerti szegély árak

Szeretné pontosan tudni a kerti szegély árakat, és azt, hogy mennyibe fog kerülni a kialakítása? Kattintson és kérjen egyedi árajánlatot!

Kerti szegély árak 2021

A kerti szegély árak nagymértékben függenek a felhasznált anyagoktól, és mennyiségtől. Mi a munkálatok megkezdése előtt mindig árajánlatot adun, hogy Önt ne érhessék meglepetések!

Gyepszegély árak

A költséghatékony megoldásokért kérdezze szakembereinket, akik segítenek megtalálni az Önnek és pénztárcájának megfelelő megoldást.

Kerti út szegély árak

A kerti út építése önmagában sem kis vállalkozás, de a Durucz kerttel átfogó árajánlatot kap, amiben a kerti út szegélyének árát is pontosan feltüntetve láthatja.

Tippek és tapasztalatok

Kapcsolódó bejegyzéseink

Kertépítés magazinunkban rengeteg inspirációt, ötletet, hasznos, gyakorlati útmutatót talál.

Füvesítés

Térkő burkolatok és kerti utak építése

Sziklakert

Hogyan alakítsa ki a kertjét, milyen stílus most a trendi?

Kerttervezés

Hogyan gondoskodjon a vetett fű szépségéről?

Kerti szegély képek

Kerti szegély lerakás referenciák

Inspirálódjon a csodaszép kertekből, nézze meg legutóbbi munkáinkat, és hagyja, hogy szavaink helyett az eredményeink beszéljenek!

Tudástár

Tudástárunkban összegyűjtöttük a legfontosabb információkat a kertépítéssel, kertszépítéssel és kert fenntartásával kapcsolatban.

Öntözőrendszer

Vállaljuk családi házak, kertek öntözőrendszerének kivitelezését, karbantartását, javítását.

fenyokereg

Fenyőkéreg

Hol és hogyan alkalmazza a fenyőkérget kertjében? A válaszokkal segít Önnek a Durucz kert csapata!

Ajánlólevél

Megrendelőink véleménye

Egyeztessen időpontot,
személyes találkozót!

Legyen Önnek is csodás kertje: hívjon fel, és egyeztessünk egy időpontot, amikor elmeséli álmait!

+36 30 541 9921

Kapcsolat

Írja meg kérdéseit!