Öntözőrendszer telepítés

Öntözőrendszer tervező

Bízza öntözőrendszerének tervezését és kivitelezését megbízható és tapasztal szakemberre!

Az első lépés a tervezés, amivel gondoskodhatunk róla, hogy minden növény a neki megfelelő vízmennyiséget kapja, a neki megfelelő módon. Ehhez érdemes már a kert megálmodása során összehangolni az igényeket és az egyes munkálatokat, és ugyanarra az emberre bízni a növények, és az öntözőrendszer tervezését. Ne bajlódjon különböző alvállalkozókkal, kérjen fel minket a feladatra!

Öntözőrendszer telepítése

Az öntözőrendszer telepítése egyszerű feladat, de precizitást és szakértelmet kíván. Érdemes még a növények ültetése előtt belevágni, hiszen így jár a lehető legkevesebb felfordulással – kertjének pedig már az első pillanattól biztosíthatja a szükséges vízmennyiséget.

Gondos tervezés

A növények igényeinek és az Ön kényelmének megfelelően állítjuk össze az öntözőrendszer kivitelezési tervét, melyhez pontos árajánlatot is csatolunk.

Szakszerű telepítés

Több mint 18 év tapasztalata áll a hátunk mögött, kidolgoztuk azt a szakszerű telepítés módszert, amivel a leggyorsabban, leghatékonyabban és legkevesebb felfordulással állítjuk össze az Ön öntözőrendszerét.

Öntözőrendszer karbantartás

Az öntözőrendszer karbantartása viszonylag egyszerű dolog, amivel évente csak pár alkalommal kell foglalkozni. Ha minden pillanatot a családjával, barátaival, hobbijával szeretne tölteni, akkor még ennyit sem – bízza ránk a feladatot!

Automata öntözőrendszer

Az automata öntözőrendszer a legegyszerűbb, legpraktikusabb megoldás, ha Ön nem akar minden nap a kert locsolásával foglalkozni. Megtervezzük, megrendeljük, telepítjük és beállítjuk Önnek, sőt, még a karbantartást is ránk bízhatja!

Automata öntözőrendszer
szett

Az egyszerűbb beosztású kertekbe kész szetteket is lehet kapni, ez a leggyorsabb módja annak, hogy automata öntözőrendszere legyen. Mielőtt azonban bármit is megrendelne, érdemes alapos tervrajzot készíteni – nem mindig a legegyszerűbb megoldás a legjobb!

Automata öntözőrendszer
ár

Az automata öntözőrendszer árát alapvetően meghatározza a kert mérete, elrendezése, és az, hogy mennyire bonyolult rendszerre van szükség. Keressen meg minket és felmérés után pontos tervet, valamint árajánlatot készítünk!

Automata öntözőrendszer
tervező

Mindenféleképpen érdemes automata öntözőrendszer tervező segítségét kérnie, hiszen ahány kert, annyi elrendezés. A napsütés mértékétől, a növények típusától is függ, hogy milyen öntözőrendszerre lesz szüksége. Bízza ránk a feladatot, és segítünk a tervezésben!

Automata öntözőrendszer
telepítése

A tervezés, és az alapanyagok beszerzése után az automata öntözőrendszer telepítése a következő feladat. Ezt Ön is elvégezteti, de még jobb, ha kiszervezi a munkát – több mint 18 éves tapasztalattal garantáljuk, hogy a lehető leggyorsabban, és legkevesebb felfordulással végezzük el Önnek!

Automata öntözőrendszer
kivitelezés

Ha az automata öntözőrendszer kivitelezést teljes egészében ránk bízza, mi minden feladatot leveszünk az Ön válláról; felmérést, tervezést, beszerzést, telepítést, karbantartást. Így egy vállalkozóra bízhatja a teljes feladatot, és Önnek már csak az eredményt kell élveznie!

Automata öntözőrendszer
házilag

Az automata öntözőrendszert házilag is kialakíthatja, ez esetben érdemes tisztában lennie az alapokkal, például hogy melyik növény milyen öntözést igényel, milyen gyakran, és milyen módszerrel. Kérdéseivel bátran forduljon hozzánk, mi mindenben szívesen segítünk!

Gyakori kérdések az öntözőrendszerekkel kapcsolatban

Kérdése van az öntözőrendszerekkel kapcsolatban? Összegyűjtöttük Önnek, amit leggyakrabban kérdeznek tőlünk a megrendelőink!

Öntözőrendszer házilag

Lehetséges? Igen, természetesen az öntözőrendszer házilag is megoldható, csupán némi utánajárásra van szükség. Alaposan ismernie kell kertjét, és annak „lakóit”, a növényeket is, hiszen minden faj más-más igényekkel rendelkezik. Ha bárhol elakadna, forduljon bátran hozzánk!

Öntözőrendszer víztelenítése

Az öntözőrendszer víztelenítésére alapvetően csak ősz végén-tél elején van szükség, hogy a megfagyott víz ne nyomja szét a csöveket. A víztelenítésről és a karbantartás többi lépéséről bővebben olvashat tudástárunkban.

Öntözőrendszer tervezés

Az öntözőrendszer tervezése nagy szaktudást igénylő feladat: Ön is megtervezheti, ha úgy érzi, hogy szívesen kitanulja, de egyszerűbb, kényelmesebb és megbízhatóbb eredményt kap, ha szakemberre bízza. Ha elakadna a tervezésben, vagy ha minket kérne meg a feladatra, írjon, vagy hívjon telefonon!

Öntöző építés hálózativízről

Ha az öntöző építés hálózativízről valósul meg, akkor nagyobb költségekre kell számítania, ugyanakkor egyszerűbb lesz a karbantartása. Ezt olyan esetekben ajánljuk ahol alacsonyabb a vízdíj, nem számítanak a számlák, ugyanakkor a tulajdonos nem szívesen foglalkozik a szűrők tisztításával, cseréjével. Keressen meg minket, és segítünk a kiépítésben!

Öntözőrendszer téliesítés

A talajmenti fagyok megjelenése előtt érdemes elvégezni az öntözőrendszer téliesítését – ez mindössze pár órát vesz igénybe. Igény esetén a téliesítés mellett az időszakos karbantartási, ellenőrzési feladatokat is ellátjuk, hogy Önnek ne legyen gondja az öntözőrendszerre a téli időszakban!

Víztakarékos öntözőrendszer

A víztakarékos öntözőrendszer az egyik legjobb megoldás, ha zöldellő kertet szeretne minimális fenntartási költségek mellett. A tervezés és kivitelezés során érdemes figyelembe venni a növények igényeit, de még ennél is jobb, ha már a kert tervezésének fázisában úgy választja ki az öntözőrendszert és a növényeket is, hogy költséghatékony legyen!

Öntözőrendszer árak

Az öntözőrendszer árakat alapvetően meghatározza a kert mérete, a növények vízigénye, a terület benapozottsága, a víz forrása, vízhozam, nyomás, az öntözőrendszer márkája, és az egyes elemek típusai. Befolyásolhatják még az Ön igényei is. A tervezéssel egyidejűleg ezért mindig tételes árajánlatot adunk, hogy pontosan lásson minden felmerülő költséget!

Öntözőrendszer árak
2021

A 2021-es év szinte minden területen áremelkedést hozott, azonban nem kell megijednie! Megbízható beszállítóinknak és partnereinknek köszönhetően az öntözőrendszer árak 2021-ben is kedvezőek maradtak a Durucz kertnél.

Automata öntözőrendszer árak

Kérjen teljesen kidolgozott ajánlatot az automata öntözőrendszer árakra! Garantáljuk, hogy az eredeti ajánlathoz képest nem lesznek rejtett költségek, vagy más, menet közben felmerülő „hoppá” faktorok.

Komplett öntözőrendszer
árak

Nálunk nem egy listából kell kiválogatnia, mire lesz szüksége: a tervezéssel egyidejűleg komplett öntözőrendszer árakat adunk át, így pontosan fogja látni, mennyibe kerül a kivitelezés.

Gazdaságos öntözőrendszerek

Az öntözőrendszereknek nem csupán a bekerülése fontos: a gazdaságos öntözőrendszerek sok pénzt takaríthatnak meg háztartása számára.

Hunter öntözőrendszer

A HUNTER 60 éves gyártási tapasztalatának, és folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően a legkorszerűbb víztakarékos öntözőrendszereket kínálja. Több mint 10 éve dolgozunk a cég termékeivel, jó minőségű alapanyagukban és professzionális hozzáállásukban soha nem csalódtunk, legyen szó családi házról, hangulatos nyaralóról, vagy akár közületről, ipari területekről.

Ez az egyik legkedveltebb és legmegbízhatóbb márka jelenleg a piacon, igazoltan víztakarékos, környezettudatos megoldás. A HUNTER öntözőrendszerrel kevesebb lesz a vízdíj, és a bolygó jövőjéért is sokat tehet, hiszen kevesebb vizet fog kertje öntözésére elhasználni.

Rain bird öntözőrendszer

A HUNTER-hez hasonlóan a Rain Bird öntözőrendszer is amerikai, ez a két vezető márka a világban kapható öntözőrendszer típusok közül. A HUNTER-t elsősorban családi házak, parkok öntözésére ajánljuk, míg a Rain Bird a sportpályák öntözésében foglal el előkelő helyet.

Annak ellenére, hogy vezető márka, az árai kedvezőek, sőt, bizonyos területeken még olcsóbbak is, mint egy alsó kategóriás termék. Hosszú távon pedig különösen megtérül, hiszen víztakarékos, ritkábban hibásodik meg, ritkábban kell cserélni az elemeket, karbantartása, javítása egyszerűbb és olcsóbb.

Külön kiemelendő a termékek környezetbarát kialakítása, például a forgó alkatrészek kenése kizárólag vízzel történik, ezáltal fel sem merülhet az olajszennyeződés.

Öntöző építés kútról

Míg a hálózati víz esetében a nyomás, vízhozam és tisztaság állandó, addig egy fúrt kútnál a víz minőségét a természet, kútfúró és az öntözőrendszer kiépítő szakember munkája határozza meg. Ennek ellenére mi melegen ajánljuk az öntöző építését kútról, hiszen így nem csak a vízdíjat csökkentheti, de a környezet számára is jobb, ha nem a tisztított ivóvizet locsolja kertjére.

Ebben az esetben a kút elkészülte után felmérjük annak vízhozamát és vízmennyiségét, és ezt figyelembe véve tervezzük meg az öntözőrendszert, ami majd kiszolgálja kertjének igényeit. Megfelelő gondoskodás és karbantartás mellett a fúrt kút 2-3 éven belül visszahozza a bekerülési költségét.
Fontos megjegyezni, hogy a kútfúrásra engedélyt kell kérni a helyi önkormányzattól, és csakis kútfúró szakembert szabad megbízni a feladattal!

Tippek és tapasztalatok

Kapcsolódó bejegyzéseink

Kertépítés magazinunkban rengeteg inspirációt, ötletet, hasznos, gyakorlati útmutatót talál.

Füvesítés

Térkő burkolatok és kerti utak építése

Sziklakert

Hogyan alakítsa ki a kertjét, milyen stílus most a trendi?

Kerttervezés

Hogyan gondoskodjon a vetett fű szépségéről?

Öntözőrendszer képek

Öntözőrendszer referenciák

Inspirálódjon a csodaszép kertekből, nézze meg legutóbbi munkáinkat, és hagyja, hogy szavaink helyett az eredményeink beszéljenek!

Tudástár

Tudástárunkban összegyűjtöttük a legfontosabb információkat a kertépítéssel, kertszépítéssel és kert fenntartásával kapcsolatban.

Öntözőrendszer

Vállaljuk családi házak, kertek öntözőrendszerének kivitelezését, karbantartását, javítását.

fenyokereg

Fenyőkéreg

Hol és hogyan alkalmazza a fenyőkérget kertjében? A válaszokkal segít Önnek a Durucz kert csapata!

Ajánlólevél

Megrendelőink véleménye

Egyeztessen időpontot,
személyes találkozót!

Legyen Önnek is csodás kertje: hívjon fel, és egyeztessünk egy időpontot, amikor elmeséli álmait!

+36 30 541 9921

Kapcsolat

Írja meg kérdéseit!