Magaságyás készítése

magaságyás
magaságyások

Magaságyás

Bízza magaságyásának tervezését és kivitelezését megbízható és tapasztalt szakemberre!

A magaságyások kiváló dekorációi lehetnek kertjének, azonban a tartós szépség érdekében elengedhetetlen, hogy megfelelő módon legyenek kialakítva. Terasz köré, kültéri ülőgarnitúrák mellé különleges kiegészítők, amely egész nyáron gondoskodnak az esztétikus látványról, valamint a kellemes illatokról. Magaságyásának elkészítését bízza bátran a Duruczkert csapatára, hogy kertje pontosan úgy pompázzon, ahogyan Ön azt elképzelte!

Magaságyás készítés

Magaságyás készítését vállaljuk bármekkora kertben vagy teraszon, az egyéni igények, valamint a lehetőségek mérlegelésével. Bízza ránk magaságyásának elkészítését!

Magaságyás kerítéshez

Szeretné, ha dekoratívabb lenne a kerítése? Készíttessen magaságyást a kerítés tövébe, hogy különlegesebbé tegye a kerítést, valamint a körülötte fekvő talajt. Idősek és mozgáskorlátozottak számára különösen hasznos, hogy nem szükséges hajolgatni a magaságyás gondozásához!

Magaságyás terasz köré

Az igazán hangulatos teraszok elengedhetetlen kellékei a magaságyások. Alkossa meg velünk közösen álmai pihenőhelyét, hogy a terasz valódi oázis lehessen a vendégek, valamint az Ön számára egyaránt!

Magaságyás térelválasztásra

A magaságyásokat előszeretettel használják térelválasztásra is. Egy kerítés túl sok látnivalót takarna el a kertből, zsúfolttá tenné a teret, a magaságyás azonban kiválóan elkeríti a kívánt területet, mégis átlátható marad tőle a kert.

magaságyás-készítése
Kerti-világítás

Magaságyás ötletek

Szakmai csapatunk profi szakemberekből áll, akik különböző helyekre képesek szebbnél-szebb magaságyásokat varázsolni. Mondja el nekünk, mit szeretne, hogyan szeretné, és mi megvalósítjuk álmai magaságyását! Az anyagbeszerzésről, valamint a növényekről egyaránt gondoskodunk.

Magaságyás raklapból

Azokban a kertekben, ahol többnyire faanyagot szeretnek használni (kerítés, kerti bútorok, tárolók esetében), remekül mutat a raklapból készült magaságyás, amellyel harmonikus összkép alakítható ki a kerten belül.

Magaságyás házilag

Sokan kezdenek bele a magaságyás házilag történő elkészítésébe, ezek azonban nem mindig sikerülnek az elképzeléseknek megfelelően. Amennyiben tartós, mutatós magaságyást szeretne kertjébe, bízza azt profikra!

Magaságyás téglából

Az egyik leggyakoribb a téglából készült magaságyás, ez az alapanyag ugyanis könnyen beszerezhető, folyamatosan elérhető, mellesleg remek kontrasztot alkot a virágokkal, zöld növényekkel. Mediterrán stílusú kertekben, valamint felújított parasztházak udvarán kifejezetten jól mutat.

Magaságyás feltöltése

A magaságyás feltöltése összetett munka, ami megkívánja a sok éves tapasztalatot és szakértelmet ahhoz, hogy hosszú távon is tartós és szép maradjon. A magaságyás feltöltésén múlik többek között a magaságyásba ültetett növények egészsége, élettartama is.

Magaságyás elemek

A magaságyás számtalan különböző elemből állhat. A legegyszerűbbek a kereten, feltöltésen, valamint a növényzeten túl nem is tartalmaznak mást, míg van, aki lámpákkal szegélyezné, vagy díszkövekkel dekorálná magaságyását. Tervezze meg velünk az Ön saját magaságyását úgy, ahogyan azt megálmodta!

Magaságyás rétegei

Ahhoz, hogy a magaságyás feltöltése után is hosszan biztosítsa növényeinek a megfelelő tápanyagot, elengedhetetlen a megfelelő rétegezés. Éppen ezért a Duruczkert csapata kiemelt figyelmet szentel a kiváló minőségű rétegező alapanyagok beszerzésének.

Magaságyás árak

A magaságyásoknak – attól függően, hogy milyen típusú, milyen méretű, és mi kerül bele – különböző árai vannak. Konkrét árajánlatot minden esetben a személyes egyeztetés után, a pontos szükségletek ismeretében tudunk adni.

Magaságyás árak
2021

Aktuális, 2021-es árainkért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, küldje el elképzeléseit, hogy a lehető legjobb megoldást válasszuk az Ön számára. A munka megkezdése előtt mindig tételes árajánlatot adunk!

Magaságyás készítés
árak

Magaságyás készítésekor az ár több dologból tevődik össze: a szükséges elemek, anyagok és növények beszerzési árából, valamint a magaságyás tervezésének, elkészítésének munkaköltségéből.

Magaságyás beszerzés
árak

A magaságyás anyagainak beszerzésekor ügyelünk arra, hogy a lehető legjobb minőséget az elérhető legkedvezőbb áron biztosítsuk az Ön számára. Áraink annak függvényében alakulnak, hogy milyen típusú anyagot, milyen mennyiségben fogunk felhasználni a magaságyás elkészítése során.

Tippek és tapasztalatok

Kapcsolódó bejegyzéseink

Kertépítés magazinunkban rengeteg inspirációt, ötletet, hasznos, gyakorlati útmutatót talál.

Füvesítés

Térkő burkolatok és kerti utak építése

Sziklakert

Hogyan alakítsa ki a kertjét, milyen stílus most a trendi?

Kerttervezés

Hogyan gondoskodjon a vetett fű szépségéről?

Magaságyás képek

Magaságyás referenciák

Inspirálódjon a csodaszép kertekből, nézze meg legutóbbi munkáinkat, és hagyja, hogy szavaink helyett az eredményeink beszéljenek!

Tudástár

Tudástárunkban összegyűjtöttük a legfontosabb információkat a kertépítéssel, kertszépítéssel és kert fenntartásával kapcsolatban.

Öntözőrendszer

Vállaljuk családi házak, kertek öntözőrendszerének kivitelezését, karbantartását, javítását.

fenyokereg

Fenyőkéreg

Hol és hogyan alkalmazza a fenyőkérget kertjében? A válaszokkal segít Önnek a Durucz kert csapata!

Ajánlólevél

Megrendelőink véleménye

Egyeztessen időpontot,
személyes találkozót!

Legyen Önnek is csodás kertje: hívjon fel, és egyeztessünk egy időpontot, amikor elmeséli álmait!

+36 30 541 9921

Kapcsolat

Írja meg kérdéseit!