Kertépítés árak

kertépítés árak - kertepito.com
kertépítés árak - kertepito.com

A kertépítés árak szórása

A kertépítés árak nagyon sok mindentől függnek. Most a Durucz Kert Bt. honlapján megtudhatja, mi kell ahhoz, hogy a legpontosabb választ kapja erre a kérdésre.

Amikor valaki a kertépítés árak kapcsán tesz fel kérdést, mindig érzem a nyomást, hogy valamilyen konkrét választ vár. Ilyenkor a legegyszerűbb hasonlatot szoktam felhozni példaként. Ha az kérdezném, hogy mennyibe kerül egy autó, arra vajon létezik egy helyes válasz?

Hogy az autók példájánál maradjunk, nem mindegy, hogy a kérdező egy használt autóra, egyszerű utcai szalonautóra, vagy egy minden extrával felszerelt luxuskocsira gondol, amikor felteszi a kérdést. A kertépítés árak tehát nagyon változóak, annak függvényében, hogy pontosan mit is szeretnénk. De vizsgáljuk meg egy kicsit közelebbről azt, hogy melyek azok a tényezők amelyek a kertépítés árak szempontjából döntőek lehetnek!

A kertépítés árak attól függnek, hogy milyen kertet szeretne, és hol

Az egyik döntő tényező, hogy milyen területen fekszik a telek, ahová kertet szeretnénk varázsolni. A talaj minősége, a domborzati viszonyok már önmagukban jelentős különbséget tudnak generálni a kertépítés árak tekintetében. Gondoljunk csak bele! Teljesen más munkagépek és talaj előkészítés szükségeltetik egy sziklás, kavicsos, mint egy humuszban gazdag, vagy esetleg agyagos, homokos talaj esetében, ahogy az sem mindegy, hogy korábban mire használták a területet. Évtizedek óta parlagon állt? Vagy már korábban is kertként funkcionált? Az ezekre a kérdésekre adott válaszok is jelentősen befolyásolják az árak alakulását.

Teljesen egyértelmű talán az is, hogy a terület nagysága is meghatározó tényező. Nem mindegy, hogy egy kertkapcsolatos ikerház, vagy lakás néhány száz négyzetméternyi kis udvaráról, egy társasház közös használatú zöldfelületeiről, vagy egy viszonylag nagyobb telken fekvő családi ház kertjéről beszélünk.

Ezen felül a kiépíttetni kívánt öntözőrendszerek, a kerti felépítmények, tavak, medencék, a térköveztetni kívánt felületek nagysága, és az ezekhez felhasználandó anyagok mennyisége és minősége is nagy hatást gyakorol a kertépítés árak alakulására.

kertépítés árak - kertepito.com
kertépítés árak - kertepito.com
kertépítés árak - kertepito.com
kertépítés árak - kertepito.com

Csak pontos kérdésre tudunk pontos választ adni, amennyiben az árak érdeklik

A későbbi csalódások, és bosszúságok elkerülése érdekében, mi a Durucz Kert Bt.-nél minden esetben azt kérjük mindenkitől, aki a kertépítés árak iránt érdeklődik, hogy ezeket a kérdéseket minél részletesebben válaszolja meg. Így tudunk ugyanis a valósághoz leginkább közelítő számokat mondani. Az optimális természetesen az, és a kertépítés árak vonatkozásában akkor láthatunk a legtisztábban, ha ezt az igényfelmérő beszélgetést egy részletes kerttervezés követi, amelynek keretében minden apró részlet kidolgozásra kerül, a felhasznált anyagoktól, a szükséges munkagépeken, emberi munkaerőn keresztül, a térkövezésen át, a telepíteni kívánt növényekig, és a füvesítésig.

Ha ezzel elkészültünk, akkor többé már senki előtt nem titok, hogy a kertépítés árak a konkrét telekre vonatkozólag miként alakulnak. Keressen minket, beszélgessünk arról, hogy milyen kertet álmodott magának, mi pedig nemcsak megtervezzük, de meg is valósítjuk, önnek pedig csak élveznie kell a szépségét!

Szolgáltatásaink

Kertépítés szolgáltatásaink

Miért bízna meg külön-külön vállalkozókat és próbálná meg egyedül összekoordinálni a folyamatokat, amikor megkaphatja mindezt egyben is? Kertépítés szolgáltatásaink az összes feladatot lefedik:

Öntözőrendszer telepítés

Kerti világítás

Kerti tó építés

Sziklakert építés

Növény ültetés

Magaságyás készítése

Támfal építés

Kerítés építés

Tereprendezés, kertrendezés

Miért bízna meg külön-külön vállalkozókat és próbálná meg egyedül összekoordinálni a folyamatokat, amikor megkaphatja mindezt egyben is? Kertépítés szolgáltatásaink az összes feladatot lefedik:

Gépi földmunka

Modern, többfunkciós géppel dolgozunk, melyet nagy munkatapasztalattal rendelkező, kiváló szakemberek kezelnek. Ezeknek köszönhetően gyors, pontos, precíz munkát végzünk.

Termőföld

A kiváló minőségű, választott növényeknek megfelelő termőföld gondoskodik arról, hogy Ön lehessen a szomszéd, akinek a kertje mindig zöldebb…

Szolgáltatásaink

Terkövezés szolgáltatásaink

A térkövezés a megfelelő tervezésnél, az alap kialakításánál és a burkolatok szakszerű kiválasztásánál kezdődik, hiszen ezzel tudjuk garantálni, hogy évekig, évtizedekig szép és használható marad!

Térkövezés

Kerti- és ágyásszegély

Kerti lépcső

Füvesítés, Gyepszőnyeg

A gyönyörű zöld gyep a kert lelke, minden kerttulajdonos álma.
Hiába van kertje tele színes virágokkal, növényekkel, hiába van benne hangulatos kerti tó, vagy éppen grillező… ha a kert nagy részét nem borítja zöld gyep, akkor a legtöbb tulajdonos elégedetlen a látvánnyal.
Fű nélkül az egész… valahogy nem az igazi.

Füvesítés

Költséghatékony megoldást keres? Egyedi fűmagkeverékünknek és speciális vetési technológiánknak köszönhetően a Durucz Kert gyepszőnyeg minőségű füvet tud növeszteni az Ön kertjébe is!

Gyepszőnyeg lerakása

Az azonnali megoldások híve? Ha már holnap szeretne puha füvén piknikezni, és nincs türelme kivárni, amíg kizöldül kertje, a gyepszőnyeg telepítése után rövid időn belül már használatba veheti a területet.

Vakondháló lerakása

Egységes, zöld gyepet szeretne? Vakondháló lerakásával megakadályozható, hogy itt-ott vakondtúrások csúfítsák el a kertjét. Fontos azonban a szakszerű telepítés, ha rosszul teszik le, a vakondháló akár árthat is!

Műfű lerakása

A legegyszerűbb megoldást keresi? A műfű lerakása egyszerű, gyors, nem kell várni a gyökeresedésre, karbantartása pedig gyerekjáték. Akkor ajánljuk, ha szeretne időt spórolni a ház körüli munkákon, de nem akar lemondani a pázsitról.

Rólam

Kertépítés és kertszépítés

A Durucz kert 2002 óta foglalkozik a kertépítés, kertszépítés minden területével a füvesítéstől kezdve a térkövezésen át a kerti tavak építéséig. Ha minket választ, garantáljuk, hogy egyik szomszédjának sem lesz szebb a kertje, mint Önnek – maximum, ha ők is minket bíznak meg…

Dísznövény kertész

2002 óta

Öntözőrendszer tervező

2004 óta

Németországi tapasztalatszerzés

2003 - Bad Zwischenahn

Parképítő és kertfenntartó technikus

2005 óta

Növényvédelmi képzés

2004

Tófóliázó képzés

2004

Referenciák

Munkáink képekben

Inspirálódjon a csodaszép kertekből, nézze meg legutóbbi munkáinkat, és hagyja, hogy szavaink helyett az eredményeink beszéljenek!

Tudástár

Tudástárunkban összegyűjtöttük a legfontosabb információkat a kertépítéssel, kertszépítéssel és kert fenntartásával kapcsolatban.

okoskert

Okos kertek

Bízza a munkát másra: okos kertje szinte mindent elintéz Ön helyett!

Robotfűnyíró határoló kábel nélkül

Az eszköz, ami megkönnyíti a kerttulajdonos életét…

ontozorendszer-kertepito-com-n-768x513

Esővíz gyűjtés

Locsolja kertjét környezet- és pénztárcabarát módon! Az esővíz gyűjtés gazdaságosabbá teszi kertje
fenntartását.

kigyozo-szegely

Hol és hogyan alkalmazza a fenyőkérget kertjében? A válaszokkal segít Önnek a Durucz kert csapata!

öntözőrendszer - kertepito.com

Öntözőrendszerek

Szeretné, ha valaki levenné a válláról az kert locsolásának terhét? Telepíttessen öntözőrendszert!

4517109467_a2b20ed595_c

A kert élő díszei

A növények a legfontosabb részei a kertnek.
Növények nélkül a kert mit sem ér…

térkövezés - kertepito.com

Szegély, tipegő, mulcs

Mi a Durucz kertnél régen leszoktunk már a faszegély használatáról.

Tippek és tapasztalatok

Legutóbbi bejegyzéseink

Kertépítés magazinunkban rengeteg inspirációt, ötletet, hasznos, gyakorlati útmutatót talál.

Füvesítés

Térkő burkolatok és kerti utak építése

Sziklakert

Hogyan alakítsa ki a kertjét, milyen stílus most a trendi?

Kerttervezés

Hogyan gondoskodjon a vetett fű szépségéről?

A szép kerthez vezető út nálunk kezdődik!

Kertépítés árak

Teljekskörű kertépítés árak

Szeretné tudni, mennyibe kerül a csodálatos kert? A kertépítés árak mindig egyediek, hiszen ahány ház, annyi kert, de a gombra kattintva igyekszünk egy kis iránymutatást adni.

Ajánlólevél

Megrendelőink véleménye

Egyeztessen időpontot,
személyes találkozót!

Legyen Önnek is csodás kertje: hívjon fel, és egyeztessünk egy időpontot, amikor elmeséli álmait!

+36 30 541 9921

Kapcsolat

Írja meg kérdéseit!