Kerti világítás

Kerti világítások

Bízza a kerti világítást ügyes és tapasztalt szakemberre!

A hangulatos nyáresték érdekében a kerti világítás egy olyan, elengedhetetlen eleme a kerttervezésnek, amihez igazi hozzáértés szükséges. Egy kert ideális megvilágításához nem elég az, ha a villanyszerelés alapismereteit elsajátítja az ember: itt az atmoszféra megteremtéséhez is érteni kell, hogy a fények harmóniában legyenek a növényekkel és dekorációs elemekkel.

Kerti világítás ötletek

Ha kerti világítás ötletekre van szüksége, vagy bizonytalan a világítás módjával, mértékével, típusával kapcsolatban, akkor az alábbiakban (is) tudunk segíteni:

Nekünk mindenre van egy jó ötletünk!

Kerti világítás szolgáltatásaink

Milyen konkrét esetekben tudunk Önnek segíteni, ha elakad a kerti világítás kapcsán? Pontokba szedve megtalálja a legfontosabb szakterületeinket:

Kerti világítás kiépítése

Kérje segítségünket a kerti világítás kiépítése során! Rutinunknak és professzionális eszközeinknek köszönhetően gyorsan, és a lehető legkevesebb felfordulással végezzük el a feladatot, akár kialakítás alatt lévő, akár kész kertben kell gondoskodni a fényről.

Kerti világítás telepítése

A kerti világítás telepítése során különböző, modern technológiai megoldásokat alkalmazunk, mert hiszünk benne, hogy az Ön kertje a lehető legjobbat érdemli ezen a téren is!

Kerti világítás tervezése

A kerti világítás tervezése ugyanolyan fontos, mint a lakása, vagy kertje bármely más területe. Ezen múlik a nyáresték, a sütögetések, a kerti partik hangulata, ezért érdemes alaposan átgondolni, és összehangolni a (tervezett) növényekkel, dekorációs elemekkel és tereptárgyakkal is. 

Kerti tó világítás

Van egy kerti tava és szeretné, ha az esti órákban is a kert éke lenne? A kerti tó világításon múlik az egész; bízzon meg minket a feladattal, és gondoskodunk a meghitt, vagy éppen extravagáns fényekről!

Kerti lámpa telepítés

Nosztalgikus hangulatot teremtene vagy egy modernebb megoldást választana? A kerti lámpa telepítése alapjaiban határozhatja meg a kert stílusát. Egyedi ötleteink révén a világítás is párját ritkító lehet a kertjében, így a szomszédok már nem csak a zöldebb fűre irigykedhetnek majd…

Kerti út világítás

Egy romantikus kerti ösvényt már kialakított a kertjében, de nem szeretne esténként végigbotladozni rajta? Annak sem örülne, hogy a kert vakító fényárban úszna minden este? Bízza a munkát a profikra: diszkrét, mégis különleges kivilágítást biztosítunk Önnek és az ösvénynek.

Gyakori kérdések az kerti világítással kapcsolatban

Munkáink során úgy tapasztaltuk, hogy a kerttulajdonosokban nagyon hasonló kérdések merülnek fel a kerti világítással kapcsolatban. Összeszedtük a leggyakrabban felmerülő témákat, és meg is válaszoltuk azokat.

24 voltos kerti világítás

24 voltos kerti világitás kiépítése során nincs szükség villanyszerelőre, a pár wattos izzók és a kábelekben lévő 24 V kizárja az érintésvédelemmel járó gondokat és problémákat. Elég a trafó dugvilláját a konnektorba dugni, a hozzá tartozó vezetéket lámpatesttől - lámpatestig elvinni és összeilleszteni, így a világítást a kertjében egy gyakorlott kertépítő könnyedén kiépítheti.

Kerti világítás rendszer

Mikor érdemes megtervezni a kertbe a kerti világítást? A legjobb és a legköltséghatékonyabb, ha már a legelején, a kert kialakításának kezdeti fázisában tudja az alapokat, mert akkor időben, pénzben is sokat spórol. Egy kerti lámpa beüzemelése vagy a kerti disztó kivilágítása azonban a későbbiekben sem okoz nagyobb gondot.

Napelemes kerti világítás

Napelemes kerti világítás esetén nem kell attól tartania, hogy az este felénél minden sötétbe fog borulni: a rendszert úgy tervezzük és alakítjuk ki, hogy ilyen probléma fel se merüljön, mert tudjon tartalékolni. Ha fontos Önnek a környezetvédelem, és az alacsony villanyszámla, akkor mi ezt a megoldást ajánljuk!

Okos kerti világítás

Mikor érdemes okos kerti világításban gondolkodni? A hangulati elemnek szánt fényforrás esetén érdemes automata, vagy akár mozgásérzékelővel ellátott rendszert választania. Ezt ajánljuk akkor is, ha a kerti világitás összefügg az esti parkolással, kocsibeállással.

Led kerti világítás

Sokan tartanak attól, hogy LED izzóval oda lesz a varázs, de szerencsére ma már ez nem így van. Több típusú izzó közül választhat, a nagyerejű fehértől, ami jól jön ott, ahol konkrét világítás kell, egészen a sárgás, vöröses, kékes hangulatfényekig. Fontos azonban, hogy már a tervezéskor vegye figyelembe, hogy a kert mely részén mennyi és milyen fényre lesz szükség!

Kerti lámpa

A kerti lámpák között nem könnyű eligazodni, és itt nem csak a külleme számít, hanem a fényereje, színhőmérséklete, elhelyezkedése, és az is, hogy pontosan mit és hogyan világít meg. Más kerti lámpa kell, ha egy gyönyörű bokrot emelne ki, és más, ha egy munkaterületet – például a kerti grillt – akar megvilágítani. Segítünk eligazodni a sokféle lehetőség között!

Kert világítás árak

Honnan tájékozódhat a kerti világítás árakkal kapcsolatban? A legegyszerűbb az, ha árajánlatot kér, hiszen minden kert, világítás, más, így a neten található sablon-árak nem biztos, hogy valóban fedik a valóságot.

Kert világítás tervezés
árak

Meghallgatjuk az Ön elképzeléseit, ötleteit és a rendelkezésére álló keretet, és ez alapján a lehető legnagyszerűbb és legköltséghatékonyabb világítást hozzuk létre a kertjében, és a tervekkel együtt részletes árajánlatot is kap.

Kerti világítás kiépítése
árak

A kész tervek mellett a kivitelezést is vállaljuk, és abban is biztos lehet, hogy a tapasztalt, hatékony munkaerő a mi esetünkben korrekt, elfogadható árakkal társul.

Kerti világítás rendszer
ár

Az árak emelkedtek 2021-ben, mi azonban – partnereinknek és tapasztalatunknak hála – most is a lehető legkedvezőbb árakon tudjuk beszerezni mindazt, ami szükséges. Garantáljuk azt is, hogy a kedvező árak ne menjenek a minőség rovására!

Tippek és tapasztalatok

Kapcsolódó bejegyzéseink

Kertépítés magazinunkban rengeteg inspirációt, ötletet, hasznos, gyakorlati útmutatót talál.

Füvesítés

Térkő burkolatok és kerti utak építése

Sziklakert

Hogyan alakítsa ki a kertjét, milyen stílus most a trendi?

Kerttervezés

Hogyan gondoskodjon a vetett fű szépségéről?

Kerti világítás képek

Kerti világítás referenciák

Inspirálódjon a csodaszép kertekből, nézze meg legutóbbi munkáinkat, és hagyja, hogy szavaink helyett az eredményeink beszéljenek!

Tudástár

Tudástárunkban összegyűjtöttük a legfontosabb információkat a kertépítéssel, kertszépítéssel és kert fenntartásával kapcsolatban.

Öntözőrendszer

Vállaljuk családi házak, kertek öntözőrendszerének kivitelezését, karbantartását, javítását.

fenyokereg

Fenyőkéreg

Hol és hogyan alkalmazza a fenyőkérget kertjében? A válaszokkal segít Önnek a Durucz kert csapata!

Ajánlólevél

Megrendelőink véleménye

Egyeztessen időpontot,
személyes találkozót!

Legyen Önnek is csodás kertje: hívjon fel, és egyeztessünk egy időpontot, amikor elmeséli álmait!

+36 30 541 9921

Kapcsolat

Írja meg kérdéseit!