Okos kert

Bízza a munkát másra: okos kertje szinte mindent elintéz Ön helyett!

Mit jelent az okos kert?

Az okos kert az egyik legújabb, legizgalmasabb dolog a kertépítési szakmában: olyan kerteket tudunk építeni, melyeknek fenntartása, a locsolás, a fűnyírás szinte 100%-ban automatikusan kezdődik. Ön nyugodtan megpihenhet a teraszon egy pohár limonádéval – a kert dolgozik Ön helyett.

Legújabb szolgáltatásaink között az okos kertek megtervezése, kialakítása is szerepel: Önnek nem kell a telepítéssel, a területek bemérésével, az eszközök kiválasztásával vagy a programozással vesződnie!

Gyakori kérdések az okos kertekkel kapcsolatban

Munkáink során úgy tapasztaltuk, hogy a kerttulajdonosokban nagyon hasonló kérdések merülnek fel akkor, amikor úgy döntenek, hogy egy okos kert építésébe vágják a fejszéjüket. Összeszedtük a leggyakrabban felmerülő dilemmákat, és meg is válaszoltuk azokat.

Milyen esetekben lehet ideális megoldás az okos kert?

Ha Ön sokat van úton a munkája miatt, vagy szeret utazni, és nem akarja mindig a szomszédokat/barátokat megkérni, hogy gondoskodjanak a kertről. De akkor is jó megoldás, ha fűnyírás, locsolás helyett egyszerűen csak pihenni szeretne, vagy a családjával lenni.

Hogy tudja távolról szabályozni a kerti munkát?

A mai modern kertépítésben lehetőség van arra, hogy az öntözőrendszert a WiFi segítségével hozzákapcsolja a helyi meteorológiai állomáshoz, és a kapott adatok alapján Ön, vagy az alkalmazás megtervezze a heti megfelelő vízellátást a gyep és a növények számára.

Környezettudatos az okos kert?

Igen. Az időjárási körülményekhez igazítható szabályozás pontosan annyi vizet juttat a kert egyes területeire, amennyi szükséges, kertje nem lesz sem túl-, sem alulöntözve. Ezzel rengeteg vizet takaríthat meg. A legújabb generációs robotfűnyírok már saját napelemes töltővel vannak felszerelve, ezáltal pedig szintén „zöldebb” lesz a fű, és az alkalmazott technológia is.

Tippek és tapasztalatok

Kapcsolódó bejegyzéseink

Kertépítés magazinunkban rengeteg inspirációt, ötletet, hasznos, gyakorlati útmutatót talál.

Füvesítés

Térkő burkolatok és kerti utak építése

Sziklakert

Hogyan alakítsa ki a kertjét, milyen stílus most a trendi?

Kerttervezés

Hogyan gondoskodjon a vetett fű szépségéről?

Tudástár

Tudástárunkban összegyűjtöttük a legfontosabb információkat a kertépítéssel, kertszépítéssel és kert fenntartásával kapcsolatban.

Öntözőrendszer

Vállaljuk családi házak, kertek öntözőrendszerének kivitelezését, karbantartását, javítását.

fenyokereg

Fenyőkéreg

Hol és hogyan alkalmazza a fenyőkérget kertjében? A válaszokkal segít Önnek a Durucz kert csapata!

Ajánlólevél

Megrendelőink véleménye

Egyeztessen időpontot,
személyes találkozót!

Legyen Önnek is csodás kertje: hívjon fel, és egyeztessünk egy időpontot, amikor elmeséli álmait!

+36 30 541 9921

Kapcsolat

Írja meg kérdéseit!