Kerti termőföld

Kerti termőföldek

Bízza kerti termőföldjének kiválasztását, beszerzését és terítését megbízható és tapasztalt szakemberre!

A megfelelő minőségű és tápanyagtartalmú kerti termőföld az alapja annak, hogy virágoskertje, magaságyása vagy veteményese minimális gondozás mellett is tartós szépségnek és egészségnek örvendjen. Ha a növények mindent megkapnak a talajtól, Önnek sem kell a különböző vegyszerekkel, plusz tápanyagokkal, vitaminokkal zsonglőrködnie, csupán élvezheti csodás kertje látványát!

Termőföld választás

Sokan vágynak saját kertre, azonban ez sokszor nagy odafigyelést és munkát igényel, főleg, ha jó minőségű, látványos kertet szeretne kialakítani. Legyen szó egyszerű díszkertről vagy haszonkertről, a talajfrissítés sok esetben szükségessé válhat, de a kertátalakítás, a tereprendezés, valamint alkalmi földsüllyedés is esetén is szüksége lehet termőföld rendelésére és eldolgozására.

Natúr termőföld

A legritkább esetben van rá szükség a növénytermesztés/ültetés során, többnyire inkább semleges talajok feltöltésére, korrekcióra használják.

Darált termőföld

Összetétele megegyezik a natúr termőföldével, azonban a darálás miatt biztosan rög- és csomómentes lesz, ami nagyban megkönnyíti a vele való munkát: szállítás után azonnal teríthető.

Trágyázott-darált termőföld

Egy valódi tápanyag-bomba, amely akár hosszú évekre megfelelő tápanyagot biztosít kerti növényei számára. Darált állaga miatt azonnal bedolgozható, teríthető.

Gyakori kérdések a termőfölddel kapcsolatban

Milyen termőföldet válasszon? Előfordulhat, hogy a kertrendezés során több típust is fel kell használnia? Esetleg rétegezni? Ne aggódjon! Keresse bizalommal a Durucz kert csapatát, tervei alapján pedig minden kérdését készséggel megválaszoljuk!

Termőföld szállítás

A termőföld szállítása – a beszerzési hely és a felhasználás helye közti távolságtól függően – igen magas összegbe is kerülhet. Ahhoz, hogy biztosan a lehető legjobb áron jusson kiváló minőségű termőföldhöz, jó kapcsolatokkal rendelkező kertrendező szakemberre lesz szüksége.

Termőföld terítés

A termőföld terítése nem csupán szakértelmet, de megfelelő céleszközöket is igényel, amelyek a legtöbb átlagos háztartásból hiányoznak. A Durucz kert csapata több éves kertrendezői tapasztalattal bír, munkagépeink és eszközeink pedig nagyban megkönnyítik a termőföld terítést.

Termőföld rendelés

Egyszerű kerti földre lenne szüksége talajkiegyenlítéshez, kisebb-nagyobb hibák kijavításához? Keressen minket bátran akkor is, ha csupán kerti földet rendelne! Kiváló szakmai kapcsolatainknak hála számos jó minőségű kerti föld közül válogathat – és ha bizonytalan, szívesen segítünk a választásban.

Termőföld árak

Ahány kert, annyi megoldás – szokták mondani. Igaz ez a termőföldekre is. Az árak igen széles skálán mozognak, attól függően, hogy a három fő típusból melyikre, valamint mekkora mennyiségre van szüksége kertje kialakításához, rendezéséhez. Keressen minket bizalommal a pontos árajánlatért!

Termőföld terítés árak

A termőföld terítés árait nagyban meghatározza a munkaterület mérete. Kisebb területen elegendő a kézi munkavégzés, nagyobb terület esetén azonban már munkagép bérlésére lesz szükség.

Termőföld rendelés árak

 Termőföld rendelése esetén az ár nagyban függ a rendelt termőföld típusától, valamint mennyiségétől is, így pontos árajánlatot akkor tudunk adni, ha tisztában vagyunk az elképzeléssel, és felmérhettük, mire is lesz szükség.

Kerti termőföld árak

A natúr kerti termőföld mindig olcsóbb, mint a darált, vagy a komposztált-darált termőföld, azonban nem érdemes mindig a legalacsonyabb árat választani. Amennyiben növénytermesztéshez vagy ültetéshez szeretné használni, hosszú távon kifizetődőbb a drágább, de tápanyagban gazdagabb termőföld!

Tippek és tapasztalatok

Kapcsolódó bejegyzéseink

Kertépítés magazinunkban rengeteg inspirációt, ötletet, hasznos, gyakorlati útmutatót talál.

Füvesítés

Térkő burkolatok és kerti utak építése

Sziklakert

Hogyan alakítsa ki a kertjét, milyen stílus most a trendi?

Kerttervezés

Hogyan gondoskodjon a vetett fű szépségéről?

Tudástár

Tudástárunkban összegyűjtöttük a legfontosabb információkat a kertépítéssel, kertszépítéssel és kert fenntartásával kapcsolatban.

Öntözőrendszer

Vállaljuk családi házak, kertek öntözőrendszerének kivitelezését, karbantartását, javítását.

fenyokereg

Fenyőkéreg

Hol és hogyan alkalmazza a fenyőkérget kertjében? A válaszokkal segít Önnek a Durucz kert csapata!

Ajánlólevél

Megrendelőink véleménye

Egyeztessen időpontot,
személyes találkozót!

Legyen Önnek is csodás kertje: hívjon fel, és egyeztessünk egy időpontot, amikor elmeséli álmait!

+36 30 541 9921

Kapcsolat

Írja meg kérdéseit!