Robotfűnyíró

Az eszköz, ami megkönnyíti a kerttulajdonos életét…

Robotfűnyíró működése

A robotfűnyíró előnye nem csupán a kényelemben rejlik: súlya jóval kisebb, mint manuális társaié, éppen ezért a gyengébb szálú pázsit, valamint a frissen ültetett, növekedésben lévő gyep karbantartására is ideális. Egy robotfűnyíró a háznál nagyban megkönnyítheti a kertgondozást, azonban mielőtt beszerez egyet, fontos tudnia, hogyan is működik:

Fix töltőállomás

A robotfűnyíróknak szükségük van egy rögzített, fix töltőállomásra, amelyet be tudnak azonosítani, és amikor az akkumulátor merülőben van, visszatalálnak hozzá.

Betanított határok

A robotfűnyíró sikeres működéséhez először meg kell tanítanunk a fűnyírónak, hol helyezkedik el a gondozandó terület határa, valamint ezen belül a töltőállomása. Amikor a robotfűnyíró számára megtanítottuk a határokat, valamint megismertettük vele a töltőállomását, ki kell találnunk azt is, mikor szeretnénk, hogy füvet nyírjon, és mennyi ideig. Ezeket az információkat mind bele is kell programoznunk.

Robotfűnyíró telepítése

A robotfűnyíró sikeres működéséhez először meg kell tanítanunk a fűnyírónak, hol helyezkedik el a gondozandó terület határa, valamint ezen belül a töltőállomása.

Amikor a robotfűnyíró számára megtanítottuk a határokat, valamint megismertettük vele a töltőállomását, ki kell találnunk azt is, mikor szeretnénk, hogy füvet nyírjon, és mennyi ideig. Ezeket az információkat mind bele is kell programoznunk.

Gyakori kérdések az esővízgyűjtéssel kapcsolatban

Természetes, hogy vannak kérdései, mielőtt robotfűnyírót választana, éppen ezért igyekeztünk választ adni a leggyakoribb kérdésekre.

Robotfűnyíró határoló kábel nélkül

Létezik olyan robotfűnyíró, amelynek nincsenek határoló kábelei? Létezik. Könnyebb vele a munka? Az attól függ! Kisebb területre érdemes határoló kábel nélküli robotfűnyírót választani, hiszen rengeteg felesleges munka lenne a határoló kábelek lefektetése, valamint a fűnyíró betanítása. Egy kis méretű kertben, ahol egybefüggő pázsit van csupán, teljesen ideális a határoló kábel nélküli robotfűnyíró használata, amit mindössze 2 gomb megnyomásával beüzemelhet.

Robotfűnyíró határoló kábel nélkül

Azokat a robotfűnyírókat, amelyek határolókábellel működnek, sokkal inkább ajánljuk a nagy méretű kertekbe, birtokokra, hiszen a hatalmas területet sokszor felosztják, és nem minden részén van szükség fűnyírásra – elég kínos lenne, ha a frissen kihajtott tulipánokat darálná le. Szeretné tudni, hogy az Ön kertjébe melyik robotfűnyíró illik leginkább? Vegye fel velünk a kapcsolatot, és segítünk a választásban!

Robotfűnyíró ár

A robotfűnyírók árait számos dolog határozza meg: a márkájuk, és az ebből adódó minőségük, garanciáik; az, hogy határolókábellel vagy anélkül működnek; hogy könnyedén programozhatók, vagy szaktudást igényelnek. Forduljon hozzánk bizalommal, ha robotfűnyírót szeretne, mi pedig egyéni igényeihez és lehetőségeihez szabva választjuk ki a megfelelő példányt, és adunk rá árajánlatot!

Tippek és tapasztalatok

Kapcsolódó bejegyzéseink

Kertépítés magazinunkban rengeteg inspirációt, ötletet, hasznos, gyakorlati útmutatót talál.

Füvesítés

Térkő burkolatok és kerti utak építése

Sziklakert

Hogyan alakítsa ki a kertjét, milyen stílus most a trendi?

Kerttervezés

Hogyan gondoskodjon a vetett fű szépségéről?

Tudástár

Tudástárunkban összegyűjtöttük a legfontosabb információkat a kertépítéssel, kertszépítéssel és kert fenntartásával kapcsolatban.

Öntözőrendszer

Vállaljuk családi házak, kertek öntözőrendszerének kivitelezését, karbantartását, javítását.

fenyokereg

Fenyőkéreg

Hol és hogyan alkalmazza a fenyőkérget kertjében? A válaszokkal segít Önnek a Durucz kert csapata!

Ajánlólevél

Megrendelőink véleménye

Egyeztessen időpontot,
személyes találkozót!

Legyen Önnek is csodás kertje: hívjon fel, és egyeztessünk egy időpontot, amikor elmeséli álmait!

+36 30 541 9921

Kapcsolat

Írja meg kérdéseit!