Támfal építés

Kerti támfal

Bízza a kerti támfal tervezését és kivitelezését megbízható és tapasztalt szakemberre!

Kerti támfalra nem csak a lejtős terepeken, hanem az egyedi kialakítású kertekben is szükség lehet. Segítségükkel különféle, egyedi elemeket hozhat létre, és megelőzheti a bosszantó földcsuszamlásokat, amik tönkretehetik kertjét.
Emelje ki az Ön számára különösen szép részleteket, és vigyázzon az alacsonyabban fekvő területek rendezettségére: a minőségi kerti támfal nem csupán praktikus, de akár kertje dísze is lehet.

Támfal építése

A támfal építése nem gyerekjáték. A hosszútávú, gyönyörű megoldásokhoz profi tervezésre, és minőségi kivitelezésre van szükség. Ne bízza a véletlenre, inkább válassza a Durucz kertet, ahol teljes körűen megvalósítjuk az Ön álmát!

Helyszíni felmérés

A minőségi megoldásokhoz elengedhetetlen a pontos és részletes helyszíni felmérés. Ez teszi lehetővé, hogy a támfalat az Ön kertjéhez igazítsuk.

Egyedi ötletek és tanácsadás

A kertek adottságai eltérőek, éppen ezért egyedi kialakítást is igényelnek. Nálunk a helyszíni felmérések után a tervezéskor az Önnek legmegfelelőbb megoldásokra törekszünk.

Profi megvalósítás

A támfal építése korántsem egyszerű feladat. A szükséges munkagépek mellett a szakértelem is kulcsfontosságú, a biztonságos és szép támfalak kivitelezéséhez.

Támfal építés terméskőből

Kert támfal

A kert támfal kialakítására többféle lehetőség van – mi mindig azt választjuk, amelyik a legjobban megfelel az Ön elképzeléseinek, és harmóniában van kertjének többi részletével.

Támfal építés zsalukőből

A támfal építés zsalukőből az egyik legismertebb módja a támfalak kialakításának. Az időtálló zsalukő színe a legtöbb kert arculatába tökéletesen beleillik, ráadásul nagyon sokféle kialakítást létre lehet belőle hozni!

Támfal építés szabályai

A rosszul kialakított támfal sajnos nem ékköve, sokkal inkább kertje bosszúsága lesz. Mi a Durucz kertnél a támfal építés szabályait figyelembe véve készítjük el munkáinkat, így Önnek garantáltan minőségi eredményt biztosítunk!

Támfal építés házilag

Rengeteg saját készítésű részlettel gazdagíthatja kertjét, a támfal építés házilag azonban nem feltétlen jó ötlet. A tervezés és kivitelezés során gondoskodni kell a vízelvezetésről is, és tartós megoldásokra kell törekedni.

Kerti támfal ötletek

Imádjuk megvalósítani Ügyfeleink álmát, de a munkánk része a kreativitás is, így ha elakadt a tervezésben, akkor kerti támfal ötletekkel is szívesen szolgálunk. Segítünk kombinálni a szépséget a praktikummal.

Támfal építés terméskőből

Ha az igazán természetközeli megoldásokat szereti, kérje terméskőből a támfalat, így játszhat a színekkel és formákkal egyaránt. Számunkra nincs lehetetlen, örömmel elkészítjük ebből az anyagból is támfalat.

Kerti támfal elem

A legtöbbször meg van határozva, hogy mi lehet kerti támfal elem. Mi azonban kedveljük az egyedi megoldásokat, így örömmel segítünk abban is, hogy megtaláljuk a kifejezetten Önnek való kerti támfal elemet.

Támfal árak

A támfal árakat meghatározza a kert kialakítása, lejtése, a támfal anyaga, és természetesen a mérete is. A Durucz kertnél a munka megkezdése előtt mindig tételes árajánlatot adunk, így látja, mire számíthat.

Támfal építés árak

Ha nem ismeri az anyagokat, és a legjobb beszerzőhelyeket, a támfal építés árak könnyen elszabadulhatnak, de mi átlátható, hogy pontos árajánlatot adunk, így nem érhetik kellemetlen meglepetések.

Kerti támfal építés ár 2021

Maradjon velünk a Földön, és ne hagyja, hogy elrepítsék a 2021-es magas árak! Partnereinknek és beszállítóinknak köszönhetően a Durucz kert továbbra is elérhető áron nyújt minőségi szolgáltatást nyújt.

Tippek és tapasztalatok

Kapcsolódó bejegyzéseink

Kertépítés magazinunkban rengeteg inspirációt, ötletet, hasznos, gyakorlati útmutatót talál.

Füvesítés

Térkő burkolatok és kerti utak építése

Sziklakert

Hogyan alakítsa ki a kertjét, milyen stílus most a trendi?

Kerttervezés

Hogyan gondoskodjon a vetett fű szépségéről?

Támfal építés képek

Támfal építés referenciák

Inspirálódjon a csodaszép kertekből, nézze meg legutóbbi munkáinkat, és hagyja, hogy szavaink helyett az eredményeink beszéljenek!

Tudástár

Tudástárunkban összegyűjtöttük a legfontosabb információkat a kertépítéssel, kertszépítéssel és kert fenntartásával kapcsolatban.

Öntözőrendszer

Vállaljuk családi házak, kertek öntözőrendszerének kivitelezését, karbantartását, javítását.

fenyokereg

Fenyőkéreg

Hol és hogyan alkalmazza a fenyőkérget kertjében? A válaszokkal segít Önnek a Durucz kert csapata!

Ajánlólevél

Megrendelőink véleménye

Egyeztessen időpontot,
személyes találkozót!

Legyen Önnek is csodás kertje: hívjon fel, és egyeztessünk egy időpontot, amikor elmeséli álmait!

+36 30 541 9921

Kapcsolat

Írja meg kérdéseit!