Média megjelenések

Az elmúlt, több mint 18 évben én magam is rengeteget tanultam a kertekről, és gyakran kapok felkéréseket, hogy a tudásomat osszam meg a kerttulajdonosokkal, segítsek nekik, hogyan lehet igazán hangulatos oázis az otthonukban. Ezen az oldalon a saját videóinkból, illetve médiamegjelenéseinkből találhat egy kis ízelítőt.

Durucz kert a Youtube-on

2008-ban indult el a Durucz kert Youtube csatornája, ahova rendszeresen töltünk fel videókat a kertépítésről mint szakmáról. Nem csupán azt mutatjuk be a leendő megrendelőinknek, hogyan is dolgozunk, hanem a hobbi-kertészeknek is segítünk saját kertjük kialakításában, karbantartásában.

Ha szeretne hasznos tippeket kapni, vagy jobban belelátni a Durucz kert munkájába, referenciáiba, iratkozzon fel a csatornánkra itt:

Durucz kert a tévében

2011-ben kért fel a XVII. kerület csatornája, a Parkváros TV, hogy nyilatkozzak a tavaszi munkálatokról, segítsek, mi a teendő ilyenkor a kertekben – ez volt az első televíziós megjelenésünk. A 13 perces riportot itt tudja megnézni.

Durucz kert a rádióban

2016-ban meghívást kaptam a Klubrádióba, Megyeri Szabolcs kertész „Zölden élni jó” című műsorába. A bő 20 perces riportban Szabolccsal, valamint Török Georginával (Istvánhegyi kertészet) beszélgettünk a kertépítés jelenéről, jövőjéről és aktuális kihívásairól.

Egy ével később Megyeri Szabolcs kollégám megint felkért egy beszélgetésre a „Hallójárat” című műsorban, ezúttal a klímaváltozás hatásairól beszélgettünk a kertépítésben. Az interjúban kitérünk arra, hogyan alkalmazkodnak a növények és a kertépítők a Magyarországon megváltozott klimatikus viszonyokhoz, megosztjuk a tapasztalatainkat, és eloszlatunk néhány tévhitet.

Kertépítés élőben

2017-ben az Épi-Tech című műsor kért fel, hogy mutassuk be „élőben”, hogyan tudunk egy  elgyomosodott kertbe csodaszép pázsitot varázsolni, illetve hogyan építjük ki az öntözőrendszert, ami hosszú távon is gondoskodik ennek szépségéről.

Később az Épí-Tech csapata visszahívott egy újabb forgatásra, hogy az előző évben befüvesített kertben mutassuk be a tavaszi munkálatokat. A forgatás során a gyepkarbantartási munkákról és az öntözőrendszer tavaszi beüzemeléséről is beszélgettünk.

Durucz kert a nyomtatott sajtóban

A televíziós és rádiós megjelenésen felül rendszeresen írunk cikkeket a nagysikerű Térkő magazinba, ahol negyedévente bemutatják a térkőkultúra újdonságait, és hasznos tanácsokat és ötleteket lehet kapni térkövezéshez és kertépítéshez:

https://www.terkomagazin.hu/archivum

Tippek és tapasztalatok

Kapcsolódó bejegyzéseink

Kertépítés magazinunkban rengeteg inspirációt, ötletet, hasznos, gyakorlati útmutatót talál.

Füvesítés

Térkő burkolatok és kerti utak építése

Sziklakert

Hogyan alakítsa ki a kertjét, milyen stílus most a trendi?

Kerttervezés

Hogyan gondoskodjon a vetett fű szépségéről?

Tudástár

Tudástárunkban összegyűjtöttük a legfontosabb információkat a kertépítéssel, kertszépítéssel és kert fenntartásával kapcsolatban.

Öntözőrendszer

Vállaljuk családi házak, kertek öntözőrendszerének kivitelezését, karbantartását, javítását.

fenyokereg

Fenyőkéreg

Hol és hogyan alkalmazza a fenyőkérget kertjében? A válaszokkal segít Önnek a Durucz kert csapata!

Ajánlólevél

Megrendelőink véleménye

Egyeztessen időpontot,
személyes találkozót!

Legyen Önnek is csodás kertje: hívjon fel, és egyeztessünk egy időpontot, amikor elmeséli álmait!

06 01 234 5678

Kapcsolat

Írja meg kérdéseit!