Kertépítés

teljeskörű kertépítés
Kertépítés Budapest

Teljeskörű kertépítés

A szomszéd kertje mindig szebb?
Mostantól nem!

Bízza a kertjét profikra! A terep felmérésétől kezdve a füvesítésen, térkő lerakásán, kerti tó kiépítésén át egészen a növények telepítéséig és gondozásáig a kertépítés összes feladatát elvégezzük Ön helyett – igazi oázissá változtatva az udvart.

A kertépítés menete

Ön megálmodja, mi megvalósítjuk. Legyen kertje akár kicsi, akár hatalmas, akár napos, akár árnyas, mi a pihenés szigetévé varázsoljuk Önnek!

Felmérés, kertészeti szaktanácsadás

Ön elmondja mit szeretne, mi pedig a helyszíni felmérés során megbeszéljük, mit és hogyan tudunk Önnek megvalósítani ebből.

Vázlatterv készítése

A helyszíni bejárás és megbeszélés után alaprajzot, illetve látványtervet készítünk, így Ön is látni fogja, hogy néz majd ki a végeredmény.

Kivitelezési terv

Lépésről-lépésre megtervezzük a munkálatokat az anyagbeszerzéstől a tereprendezésen át a növénytelepítési munkálatokig.

Kivitelezés

A kertépítés menete során a teljes kivitelezést ránk bízhatja, tapasztalt kollégáink és profi munkagépeink segítségével a lehető legkevesebb felfordulással, lehető legrövidebb időn belül csodálatos kertet építünk Önnek.

kertepites-menete
kertepites-folyamata
kertépítés - kerttervezés - kertepito.com

Egy egész éven át gyönyörű kert gondozása sok türelmet kíván. Hosszú távon könnyebb feladat lesz, ha már a kertépítés is szakértők tervei szerint zajlik!

Tervezni kell a kertet is

Egy otthon elkészüléséig az első tervezgetésektől kezdve még hosszú út vezet. A lakórész megtervezésén és berendezésén kívül a kertépítés is olyan szegmens, amelyet jó, ha szakemberre bízunk. Ahogyan a házunk tervezését is mérnökökre bízzuk, a felépítését pedig építőipari szakemberekre, a kerttervezés és a kertépítés is olyan összetett feladat, amelyet ha tudatosan akarunk elvégezni, az nagy tudást és szakértelmet igényel.

Egy kert megkomponálásához jól megfontolt tervekkel érdemes nekiállni, hogy a kertépítés egy előre átgondolt koncepció alapján történhessen. A terveknek pedig figyelembe kell venniük azt, hogy milyen funkcióknak kell megfeleljen a zöldterület, ahogy azt is, hogy milyen növények mutatnak jól, és egyben jól is érzik magukat az adott klímán.

Így zajlik a tudatos kertépítés

Első körben természetesen felmérjük az konkrét területet. Kikérdezzük a tulajdonost, hogy milyen funkciókat szán a kertnek. Szeretne-e például virágoskertet, vagy inkább az egyszerűbben kezelhető sövényre szavaz. Akar-e grillezőhelyet, vagy fedett kerti kiülőt.

Az igények és elképzelések tükrében aztán készítünk egy tervet, amely a kertépítés alapjául szolgálhat majd a későbbiekben. A tervben minden pontosan fel van tüntetve, a térkövezett kerti utak, tipegők, az építmények, a kerítések, és ha lesz, akkor a kerti tó, és a medence is. Mindez természetesen kiegészül egy részletes öntözési tervvel, és a növények fajtájának, darabszámának megjelölésével is. A növényesítés tervezésekor mindig gondolnunk kell arra is, hogy amikor hosszú évek múltán ezek a fák, bokrok megnőnek, akkor is harmonikus, a szemnek kellemes látványt nyújtsanak.

A szép látványtervek, és rajzok természetesen egy ennél egzaktabb dologgal is kiegészülnek. A kertépítés előtt készített tervek tartalmaznak egy pontos eszköz, és anyaglistát is, amelyben pontosan fel van tüntetve minden, ami szükséges lesz a kivitelezéshez.

kertépítés - kertepito.com
kertépítés - kertepito.com

Kertépítés és gondozás

Az elkészült tervek alapján aztán kezdődhet is a kertépítés látványosabb része. Elsőként a kerítésépítés, a járdák, és egyéb kerti burkolatok, a kerti felépítmények, öntözőrendszerek kialakítása történik meg. A kertépítés utolsó mozzanatai közé tartozik a növények telepítése, és a füvesítés.

A szép gyepszőnyeg kialakítása, a növények megfelelő gondozása, esetenként metszése, sok türelmet és szakértelmet igényel a tulajdonosoktól. Ezért a Durucz Kert Bt. szívesen segít abban is, hogy a kertgondozási feladatokat ellássa Ön helyett. Rendszeres időközönként szükséges ugyanis például a gyepszellőztetés, gyomirtózás, és a sövények, fák lombkoronájának formázása, metszése, az esetlegesen elhalt növények pótlása.

Kattintson a galériánkra, és tekintse meg néhány eddig elkészült munkánkat! A kertépítés számunkra nemcsak munka, hanem egyben a szenvedélyünk is! Keressen minket és legyen olyan az ön kertje is, ahova az aktuális évszaktól és időjárástól függetlenül, valóban öröm kimenni.

Szolgáltatásaink

Kertépítés szolgáltatásaink

Miért bízna meg külön-külön vállalkozókat és próbálná meg egyedül összekoordinálni a folyamatokat, amikor megkaphatja mindezt egyben is? Kertépítés szolgáltatásaink az összes feladatot lefedik:

Öntözőrendszer telepítés

Kerti világítás

Kerti tó építés

Sziklakert építés

Növény ültetés

Magaságyás készítése

Támfal építés

Kerítés építés

Tereprendezés, kertrendezés

Miért bízna meg külön-külön vállalkozókat és próbálná meg egyedül összekoordinálni a folyamatokat, amikor megkaphatja mindezt egyben is? Kertépítés szolgáltatásaink az összes feladatot lefedik:

Gépi földmunka

Modern, többfunkciós géppel dolgozunk, melyet nagy munkatapasztalattal rendelkező, kiváló szakemberek kezelnek. Ezeknek köszönhetően gyors, pontos, precíz munkát végzünk.

Termőföld

A kiváló minőségű, választott növényeknek megfelelő termőföld gondoskodik arról, hogy Ön lehessen a szomszéd, akinek a kertje mindig zöldebb…

Szolgáltatásaink

Terkövezés szolgáltatásaink

A térkövezés a megfelelő tervezésnél, az alap kialakításánál és a burkolatok szakszerű kiválasztásánál kezdődik, hiszen ezzel tudjuk garantálni, hogy évekig, évtizedekig szép és használható marad!

Térkövezés

Kerti- és ágyásszegély

Kerti lépcső

Füvesítés, Gyepszőnyeg

A gyönyörű zöld gyep a kert lelke, minden kerttulajdonos álma.
Hiába van kertje tele színes virágokkal, növényekkel, hiába van benne hangulatos kerti tó, vagy éppen grillező… ha a kert nagy részét nem borítja zöld gyep, akkor a legtöbb tulajdonos elégedetlen a látvánnyal.
Fű nélkül az egész… valahogy nem az igazi.

Füvesítés

Költséghatékony megoldást keres? Egyedi fűmagkeverékünknek és speciális vetési technológiánknak köszönhetően a Durucz Kert gyepszőnyeg minőségű füvet tud növeszteni az Ön kertjébe is!

Gyepszőnyeg lerakása

Az azonnali megoldások híve? Ha már holnap szeretne puha füvén piknikezni, és nincs türelme kivárni, amíg kizöldül kertje, a gyepszőnyeg telepítése után rövid időn belül már használatba veheti a területet.

Vakondháló lerakása

Egységes, zöld gyepet szeretne? Vakondháló lerakásával megakadályozható, hogy itt-ott vakondtúrások csúfítsák el a kertjét. Fontos azonban a szakszerű telepítés, ha rosszul teszik le, a vakondháló akár árthat is!

Műfű lerakása

A legegyszerűbb megoldást keresi? A műfű lerakása egyszerű, gyors, nem kell várni a gyökeresedésre, karbantartása pedig gyerekjáték. Akkor ajánljuk, ha szeretne időt spórolni a ház körüli munkákon, de nem akar lemondani a pázsitról.

Rólam

Kertépítés és kertszépítés

A Durucz kert 2002 óta foglalkozik a kertépítés, kertszépítés minden területével a füvesítéstől kezdve a térkövezésen át a kerti tavak építéséig. Ha minket választ, garantáljuk, hogy egyik szomszédjának sem lesz szebb a kertje, mint Önnek – maximum, ha ők is minket bíznak meg…

Dísznövény kertész

2002 óta

Öntözőrendszer tervező

2004 óta

Németországi tapasztalatszerzés

2003 - Bad Zwischenahn

Parképítő és kertfenntartó technikus

2005 óta

Növényvédelmi képzés

2004

Tófóliázó képzés

2004

Referenciák

Munkáink képekben

Inspirálódjon a csodaszép kertekből, nézze meg legutóbbi munkáinkat, és hagyja, hogy szavaink helyett az eredményeink beszéljenek!

Tudástár

Tudástárunkban összegyűjtöttük a legfontosabb információkat a kertépítéssel, kertszépítéssel és kert fenntartásával kapcsolatban.

okoskert

Okos kertek

Bízza a munkát másra: okos kertje szinte mindent elintéz Ön helyett!

Robotfűnyíró határoló kábel nélkül

Az eszköz, ami megkönnyíti a kerttulajdonos életét…

ontozorendszer-kertepito-com-n-768x513

Esővíz gyűjtés

Locsolja kertjét környezet- és pénztárcabarát módon! Az esővíz gyűjtés gazdaságosabbá teszi kertje
fenntartását.

kigyozo-szegely

Hol és hogyan alkalmazza a fenyőkérget kertjében? A válaszokkal segít Önnek a Durucz kert csapata!

öntözőrendszer - kertepito.com

Öntözőrendszerek

Szeretné, ha valaki levenné a válláról az kert locsolásának terhét? Telepíttessen öntözőrendszert!

4517109467_a2b20ed595_c

A kert élő díszei

A növények a legfontosabb részei a kertnek.
Növények nélkül a kert mit sem ér…

térkövezés - kertepito.com

Szegély, tipegő, mulcs

Mi a Durucz kertnél régen leszoktunk már a faszegély használatáról.

Tippek és tapasztalatok

Legutóbbi bejegyzéseink

Kertépítés magazinunkban rengeteg inspirációt, ötletet, hasznos, gyakorlati útmutatót talál.

Füvesítés

Térkő burkolatok és kerti utak építése

Sziklakert

Hogyan alakítsa ki a kertjét, milyen stílus most a trendi?

Kerttervezés

Hogyan gondoskodjon a vetett fű szépségéről?

A szép kerthez vezető út nálunk kezdődik!

Kertépítés árak

Teljekskörű kertépítés árak

Szeretné tudni, mennyibe kerül a csodálatos kert? A kertépítés árak mindig egyediek, hiszen ahány ház, annyi kert, de a gombra kattintva igyekszünk egy kis iránymutatást adni.

Ajánlólevél

Megrendelőink véleménye

Egyeztessen időpontot,
személyes találkozót!

Legyen Önnek is csodás kertje: hívjon fel, és egyeztessünk egy időpontot, amikor elmeséli álmait!

+36 30 541 9921

Kapcsolat

Írja meg kérdéseit!