Térkövezés, térkő lerakás

Térkő lerakása

Bízza a térkő lerakását megbízható és tapasztal szakemberre!

A térkő modern megoldás a mindig rendezett és kényelmesen járható kertekhez. Szeretne egy csodaszép romantikus kis ösvényt, vagy régóta tervezett egy minőségi kapubeállót? A térkövek széles választékában biztos, megtalálja a kedvencét, mi pedig segítünk abban, hogy a térkő lerakása egyszerű és gyors legyen. Egyedi ötleteinkkel az Ön kertjébe is megtaláljuk a legtökéletesebb megoldást, amivel hosszú időn keresztül elégedett lesz!

Kerti út építés

A kerti utak romantikus atmoszférát kölcsönöznek kertjének, ráadásul rendkívül hasznosak is. Segítenek megóvni a kert töretlen szépségét, és igazi magánoázist hoznak létre. Nézzük, miért jó döntés a kerti út építés:

Óvja a füvet

Legyen szó frissen telepített, vagy természetes fűről, nem túl szép, ha foltokban ki van taposva. Őrizze meg kertje zöldellő szépségét kis ösvények kialakításával!

Tisztán tartja a kertet és a lakást is

A kijárt területeken a kisebb-nagyobb esőzések után könnyen összegyűlik az esővíz. Az adott terület így mocsarassá válik, ami csúnya látvány, ráadásul a saras cipők összekoszolják a lakást is. Egy kerti út kialakításával mindezt megelőzheti!

Vigyáz a dísznövényekre

A kerti utak megmutatja a közlekedési irányokat, így megóvják a csodás dísznövények épségét – biztos, hogy senki nem fog véletlenül rájuk taposni.

Gyakori kérdések a térkövezéssel kapcsolatban

Kérdése van a térkövezéssel kapcsolatban? Engedje meg, hogy már most megválaszoljuk, így Önnek több ideje marad álmai kertjének megtervezésére!

Térkő betonra

Ésszerű és gyors megoldásnak tűnhet, hogy a meglévő betonra fektesse le a térkövet. Az ötlet egyáltalán nem rossz, de ahhoz, hogy a térkő sok évig díszítse kertjét, fontos a szakszerű lehelyezés, ami a víz elvezetéséről is gondoskodik.

Térkőburkolás

A térkövek kitűnő burkolóanyagok. Változatos színeiknek és felületeiknek köszönhetően fedhet vele teraszokat, kapubeállót, de kialakíthat kerti utat is. Mondja el, hogy mit szeretne – mi pedig gondoskodunk a tervezésről, beszerzésről és a térkőburkolás lefektetéséről is!

Térkő murvára

A térkő murvára is lerakható, vízelvezető képességének köszönhetően tökéletes alap. Fontos azonban odafigyelni a részletekre, például a murvaszemcsék nagyságára, mert ez kulcsfontosságú lehet a tartós eredmény eléréséhez.

Kocsibeálló burkolás

Önnek is fontos az egységes és modern megjelenés? A térkő a kocsibeálló burkolásra is kitűnően alkalmazható. Segítségével változatos és egyedi beállót hozhat létre, ami tökéletesen illeszkedik otthona és kertje arculatához.

Viacolorozás

A viacolor technika rendkívül sok építészeti stílushoz illik, hiszen több színben és formában is kapható. Hátránya azonban, hogy elkészítése magasfokú precizitást igényel, ellenkező esetben pár éven belül gazosodik, elmozdul, csúnya lesz. A szakszerű viacolorozásban örömmel segítünk Önnek!

Sütögető hely építés

A közös sütések, főzések összehozzák a családot és a barátokat, amihez ideális kerti sütögető helyet alakíthat ki térkövek segítségével. Ötvözheti a szépséget a praktikummal – kell ennél több?

Térkövezés árak

Számunkra fontos a tervezhetőség és a kiszámíthatóság: precíz árajánlatot adunk a munka megkezdése előtt, hogy pontosan tudja, mire számíthat majd!

Térkövezés árak
2021

A térkövezés 2021-es árait nem csak a dráguló nyersanyag, de a szükséges munkagépek és szakemberek is meghatározzák. Mi a pontos tervezésben hiszünk: bízza ránk a térkövezés árak 2021-es kiszámítását, és garantáljuk, hogy nem érik meglepetések!

Térkő lerakás
árak

A térkő lerakás árak magukban foglalják a felmérést, az alapozást, és a telepítést is. Partnereinknek és beszállítóinknak köszönhetően az alapanyagokra is a lehető legjobb árakat tudjuk garantálni!

 

Kerti út építés
árak

A kerti út építés árakat alapvetően a kerti út hossza, a kiválasztott térkő típusa, és a szükséges munkálatok (pl. ásás, egyengetés, alapozás) határozzák meg. Kérjen tőlünk mindenre kiterjedő árajánlatot!

Tippek és tapasztalatok

Kapcsolódó bejegyzéseink

Kertépítés magazinunkban rengeteg inspirációt, ötletet, hasznos, gyakorlati útmutatót talál.

Füvesítés

Térkő burkolatok és kerti utak építése

Sziklakert

Hogyan alakítsa ki a kertjét, milyen stílus most a trendi?

Kerttervezés

Hogyan gondoskodjon a vetett fű szépségéről?

Térkövezés képek

Térkövezés referenciák

Inspirálódjon a csodaszép kertekből, nézze meg legutóbbi munkáinkat, és hagyja, hogy szavaink helyett az eredményeink beszéljenek!

Tudástár

Tudástárunkban összegyűjtöttük a legfontosabb információkat a kertépítéssel, kertszépítéssel és kert fenntartásával kapcsolatban.

Öntözőrendszer

Vállaljuk családi házak, kertek öntözőrendszerének kivitelezését, karbantartását, javítását.

fenyokereg

Fenyőkéreg

Hol és hogyan alkalmazza a fenyőkérget kertjében? A válaszokkal segít Önnek a Durucz kert csapata!

Ajánlólevél

Megrendelőink véleménye

Egyeztessen időpontot,
személyes találkozót!

Legyen Önnek is csodás kertje: hívjon fel, és egyeztessünk egy időpontot, amikor elmeséli álmait!

+36 30 541 9921

Kapcsolat

Írja meg kérdéseit!