Sziklakert építés és tervezés

Sziklakerti növények

Sziklakert növények

Szeretne izgalmas színeket lankás, lejtős kertjébe? Bízza ránk a sziklakert kialakítását és a sziklakerti növények kiválasztását! A sziklakertek óriási előnye, hogy akár meredek területen is tökéletesen kialakíthatóak, és amellett, hogy csodaszépek, praktikusak is, ugyanis képesek megelőzni az esőzések utáni földcsuszamlásokat, ezzel megőrizve kertje tartós rendezettségét.

Sziklakert ötletek

A sziklakert alapját a gyönyörű növények, és természetesen a különleges terméskövek adják, amelyek kombinálásával egészen egyedi kerti megoldásokat hozhatunk létre. A helyszíni felmérés után Önre szabott sziklakert ötleteket adunk át, Önnek csak ki kell választania a kedvencét…

Emelkedő sziklakert

Az emelkedő sziklakertek igazán szép, ugyanakkor figyelemfelkeltő elemei lehetnek kertjének – és megvalósításuk egyszerűbb, mint gondolná!

Lejtős sziklakert

A lejtős elrendezésű telket csodálatosan felvirágoztathatja egy egyedi kialakítású sziklakerttel, így többé nem jelennek meg csúnya földmosások.

Tó körüli sziklakert

Egyre kedveltebbek a kerti tavak, azonban nem könnyű a környezetük díszítése. A sziklás kialakítással egészen különleges növényeket is telepíthet köré.

Sziklakert ötletek

A sziklakert helyének meghatározása után a következő lépés a növények kiválasztása, majd ezután mutatjuk be a sziklakert ötleteket, amelyek közül Ön döntheti el, hogy melyik felel meg legjobban az ízlésének.

Szikalkerti évelők

A sziklakerti évelőkkel az összes évszakban gyönyörű színekkel díszítheti kertjét. Gondoljon csak bele milyen csodálatos lesz kitekinteni a télen is a zöldellő, dús kertre! Ezek a növények igazán szívósak, így komoly gondoskodást sem igényelnek.

Szikalkert csobogóval

Az igazán természetközeli élményért érdemes egy a sziklakertet csobogóval felszerelni. A víz halk csörgedezése, a pompás növények és sziklák a legnyüzsgőbb városi környezetbe is elhozzák a természet adta felfrissülést.

Szikalkert formák

Szereti az egyedi megoldásokat és a kertjét is egyéniségére szeretné szabni? A sziklakerttel maximálisan megvalósíthatja álmait! Sosem készítünk két ugyanolyan kertet, a sziklakert formák minden alkalommal egyediek – csakis a minőség az, ami állandó!

Sziklakert árak

Mennyibe fog kerülni a sziklakert? A sziklakert árakat alapvetően meghatározza a kert mérete, felhasznált anyagok és a beleültetett növények. Keressen fel minket, mesélje el álmait és részletes árajánlatot adunk!

Sziklakert építés árak

Szeretné, hogy sziklakertje kialakításának költségei kiszámíthatóak legyenek? Velünk nem érik kellemetlen meglepetések, pontosan megtervezzük a sziklakert építést, a hozzá tartozó árakkal, alapanyagokkal, növényekkel együtt. Nincsenek rejtett költségek és előre nem látott hoppá-faktorok!

Sziklakert árak 2021

Sok máshoz hasonlóan a sziklakert árak is emelkedtek 2021-ben, mi azonban – partnereinknek és tapasztalatunknak hála – most is a lehető legkedvezőbb árakon tudunk gondoskodni a nyersanyagok és növények beszerzéséről.

Tippek és tapasztalatok

Kapcsolódó bejegyzéseink

Kertépítés magazinunkban rengeteg inspirációt, ötletet, hasznos, gyakorlati útmutatót talál.

Füvesítés

Térkő burkolatok és kerti utak építése

Sziklakert

Hogyan alakítsa ki a kertjét, milyen stílus most a trendi?

Kerttervezés

Hogyan gondoskodjon a vetett fű szépségéről?

Sziklakert képek

Sziklakert építés referenciák

Inspirálódjon a csodaszép kertekből, nézze meg legutóbbi munkáinkat, és hagyja, hogy szavaink helyett az eredményeink beszéljenek!

Tudástár

Tudástárunkban összegyűjtöttük a legfontosabb információkat a kertépítéssel, kertszépítéssel és kert fenntartásával kapcsolatban.

Öntözőrendszer

Vállaljuk családi házak, kertek öntözőrendszerének kivitelezését, karbantartását, javítását.

fenyokereg

Fenyőkéreg

Hol és hogyan alkalmazza a fenyőkérget kertjében? A válaszokkal segít Önnek a Durucz kert csapata!

Ajánlólevél

Megrendelőink véleménye

Egyeztessen időpontot,
személyes találkozót!

Legyen Önnek is csodás kertje: hívjon fel, és egyeztessünk egy időpontot, amikor elmeséli álmait!

+36 30 541 9921

Kapcsolat

Írja meg kérdéseit!